Η Εταιρία

Σχετικά με μας

Η εταιρεία A.A. Metal Solutions LTD, ιδρύθηκε το 2006, με έδρα το Δασάκι Άχνας στην επαρχία Αμμοχώστου, και συνεχίζει δυναμικά να δραστηριοποιείται και να αναπτύσσεται επιτυχώς στον χώρο των μεταλλικών κατασκευών.

Απευθυνόμαστε σε ιδιώτες αλλά και επαγγελματίες στον τομέα των μεταλλικών κατασκευών και φροντίζουμε να υλοποιούμε το όραμα και το σχέδιο του κάθε πελάτη μας ξεχωριστά.

Έχουμε στο ενεργητικό μας μια ευρεία γκάμα κατασκευών, κατασκευάζουμε από ένα μεταλλικό διακοσμητικό, έως μεταλλικές αποθήκες και προεκτάσεις σπιτιών.

Η φιλοσοφία της εταιρίας

Στόχος μας είναι να χτίζουμε και να καλλιεργούμε σχέσεις αμοιβαίου σεβασμού και εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας που να αντέχουν στον χρόνο και να εξελίσσονται διαρκώς. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργούμε δυνατούς δεσμούς.

Η υπόσχεσή μας είναι να κατασκευάσουμε με αξία το κάθε έργο, παρέχοντας επαγγελματική εμπειρία, την άριστη ποιότητα των υλικών, την καλύτερη εξυπηρέτηση και φυσικά την ασφάλεια.

Δίνουμε σημασία σε κάθε λεπτομέρεια και επιβλέπουμε συνεχώς το κάθε έργο από την πρώτη στιγμή μέχρι και την παράδοσή του στον πελάτη.

Η εμπειρία

Η Α.Α Metal Solutions και η πολύχρονη εμπειρία του προσωπικού της σας παρέχει την μελέτη και τον σχεδιασμό της κατασκευής για να υπάρχει μια πιο εξειδικευμένη εικόνα του έργου που μας έχετε αναθέσει, διότι η άποψή σας για εμάς μετράει.

Ενημερωνόμαστε διαρκώς για τις τάσεις του κλάδου, έτσι ώστε να μπορούμε να σας προσφέρουμε ένα μεγάλο εύρος από επιλογές, ιδέες, σχέδια και συνδυασμούς για πλήρη αρμονία και ομορφιά στο χώρο σας.

Μέσω της εμπειρίας μας, σας δίνουμε ολοκληρωμένες λύσεις για ένα ασφαλές και λειτουργικό χώρο προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις σας και στις ανάγκες σας, σε συνδυασμό με τα σύγχρονα μηχανήματα που διαθέτουμε, πραγματοποιούμε την κατασκευή και την εγκατάσταση του έργου σας.

Για τον λόγο αυτό, η εταιρεία μας επενδύει στην τεχνογνωσία του προσωπικού δυναμικού, στην ποιότητα των πρώτων υλών και στην σχέση συνεργασίας και εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

Εσείς έχετε την ιδέα και εμείς την υλοποιούμε.

Υπηρεσίες

Η A.A Metal Solutions κατασκευάζει μεταλλικές κατασκευές μεγάλου εύρους , ελαφριές και βαρέων τύπου, ανθεκτικές στον χρόνο, αντισεισμικές, με εγγύηση πάντοτε στην ασφάλεια.

Κατασκευάζουμε:

 • Κάθε είδους περιφράξεις
 • Εξωτερικά και έσωτερικα κάγκελα
 • Εξωτερικές και εσωτερικές σκάλες
 • Μεταλλικά σπίτια
 • Στέγαστρα
 • Μεταλλικές αποθήκες
 • Προεκτάσεις σπιτιών
 • Λυόμενα σπίτια
 • Ντεπόζιτα βενζίνης
 • Γκαράζ
 • Διακοσμητικά

Λίγα λόγια για τις μεταλλικές κατασκευές

Αρχικά τι είναι οι μεταλλικές κατασκευές;

Μεταλλική κατασκευή είναι οτιδήποτε φτιάχνει ο άνθρωπος από μέταλλο. Χρησιμοποιεί το μέταλλο διότι αντέχει στον χρόνο, χρειάζεται ελάχιστη συντήρηση και έχει χαμηλό κόστος.

Δύο είναι τα πιο διαδεδομένα μέταλλα:

Χάλυβας / Ατσάλι: Συνήθως χρησιμοποιείται το ανοξείδωτο ατσάλι. Είναι από τα πιο σημαντικά βιομηχανικά υλικά και χρησιμοποιούνται σε όλους τους τομείς, διότι παρουσιάζουν σκληρή μηχανική αντοχή, ανθεκτικότητα, δεν καίγεται, δεν σαπίζει και είναι πλήρως ανακυκλώσιμο.

Αλουμίνιο: Έχει μεγάλη ικανότητα να αντιστέκεται στην διάβρωση, λόγω της χαμηλής του πυκνότητας και της μεγάλης ικανότητας να δημιουργεί μεγάλη ποικιλία κραμάτων, έγινε ένα απο τα στρατηγικά μέταλλα για την βιομηχανία.